RSS
 


Bruschete cu roşii şi parmezan

08 Jul

Gustarea asta este atât de simplă, încât mi-e imposibil să-i fac un rezumat… 🙂bruschete (4).JPG

Ingrediente:
4 felii de pâine
1 roşie
1 căţel de usturoi
ulei de măsline
parmezan sau caşcaval ras (sau orice alt brânzet vă place)
pătrunjel, busuioc (dacă nu aveţi verzi, puneţi uscate, cum am pus şi eu)
piper (proaspăt măcinat)

Stropiţi feliile de pâine cu puţin ulei de măsline şi daţi-le 5 minute la cuptor să se rumenească puţin.

Tăiaţi roşia cubuleţe şi amestecaţi-o cu patrunjelul, busuiocul şi piperul proaspăt măcinat.

Scoateţi feliile de pâine şi frecaţi-le bine cu căţelul de usturoi (atenţie să nu vă muşte 🙂 ).

Puneţi pe fiecare felie câte 1 lingură de roşii mărunţite, radeţi parmezanul deasupra şi mai daţi-le 3-4 minute la cuptor, până se topeşte puţin.

Timp de preparare: 10 minute (dacă faceţi şi poze în timp ce le gătiţi) 🙂

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] bruschete (1).JPGbruschete (3).JPGbruschete (2).JPGbruschete (4).JPG[/pe2-gallery]

Print Friendly, PDF & Email
 


Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu

 

 
  1. sleak

    6 July, 2011 at 12:09

    ms mult de tot astazi am fost singur acasa si asa ceva am mancat 😛 mi-a placut foarte mult

     
    • Andi

      6 July, 2011 at 20:30

      Cu multă plăcere! Mă bucur că ți-a plăcut 🙂

       
 
Disable content selection plugin by JaspreetChahal.org