RSS
 


Spaghete cu roșii, anșoa și busuioc

04 Aug

spaghete_rosii_ansoa_busuiocUn fel de paste, cu un fel de pește 🙂

Ingrediente:
100-150 gr spaghete
8 fileuri de anşoa
1 cutie de roşii cubuleţe în busuioc (400-450 gr)
3 căţei de usturoi
10 frunze de busuioc proaspăt
1 ardei roşu (gras, capia sau iute, după preferinţă)
2 linguri ulei de măsline
sare, piper

Tocaţi mărunt usturoiul, ardeiul şi frunzele de busuioc.
Încingeţi o tigaie şi puneţi uleiul în ea. Adăugaţi 4 fileuri de anşoa şi lăsaţi-le 2-3 minute, după care adăugaţi usturoiul şi ardeiul.
Adăugaţi roşiile cu tot cu bulion, săraţi, piperati şi lăsaţi totul să fiarbă pentru 10 minute.
Puneţi apă cu sare într-o oală pe aragaz şi când începe să fiarbă adăugaţi spaghetele pentru 8-10 minute (după cum scrie pe ambalaj).
După 10 minute adăugaţi busuiocul tocat peste sos şi puneţi pastele la scurs.

Împreunaţi-le şi ornaţi-le cu celelalte 4 fileuri de anşoa şi serviţi-le fierbinţi!

POFTĂ BUNĂ!

Print Friendly, PDF & Email
 


2 Comentarii

Postat in PASTE

 

Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu

 

 
  1. petronela

    16 December, 2011 at 14:21

    am sa fak si eu mamei k suna tentant

     
    • Andi

      16 December, 2011 at 18:04

      Spor la treabă și să-mi spui cum ți-au ieșit! 🙂

       
 
Disable content selection plugin by JaspreetChahal.org