RSS
 


Supă de pui (pentru sosuri și mâncăruri)

20 Dec

În ceea ce privește astfel de supe, soluția cea mai rapidă, mai simplă și mai la îndemână este folosirea de cuburi concentrate. Eu nu le mai folosesc de câțiva ani și vă încurajez să faceți același lucru!

E drept că nu este la fel de ușor să vă faceți singuri supele, dar sunt incomparabil mai bune și mai sănătoase!

Ingrediente:
4 lt apă rece
750 gr oase de pui
1 ceapă tăiată în 4
1 morcov
1 țelină mică
2-3 fire de pătrunjel
2-3 frunze de țelină
1 fir de cimbru
3-4 boabe de piper negru
sare

Puneți toate ingredientele deodată la fiert pe foc mediu-mare. Când începe să fiarbă, dați focul mic și mai fierbeți-le cam 2 ore, adunând din când în când spuma rezultată.
Strecurați supa într-un vas și lasați-o să se răcească. Veți obține ~2 litri de supă pe care o puteți ține la frigider 3-4 zile.

Print Friendly, PDF & Email
 


Etichete: ,

Adauga un comentariu

 

 
  1. Standdowncafe

    25 December, 2010 at 12:44

    …si renuntati la delikat ..e otrava 🙂

     
    • Andi

      7 January, 2011 at 12:59

      Aprob pozitiv! 🙂

       
  2. Supă de linte roșie | Să bucătărim

    4 January, 2011 at 01:31

    […] 500 gr linte roşie 2 lt supă de legume (sau supă de pui) 2 cepe 2 căţei de usturoi 2 morcovi 3 linguri de pastă de tomate sau pastă de ardei […]

     
  3. gabriela

    7 January, 2011 at 14:06

    sa bucatarim cu Andi e placut si imi place!!!!!BRAVO ANDI!!!

     
    • Andi

      7 January, 2011 at 14:12

      Mulțumeeesc :))

       
  4. Sos de vin alb « Să bucătărim

    8 February, 2011 at 18:18

    […] 15 gr unt 2 cepe tocate fin 300 ml vin alb 300 ml supă de pui sau supă de pește 400 ml smântână sare piper […]

     
  5. Supă cremă de ciuperci « Să bucătărim

    21 March, 2011 at 23:11

    […] 1 kg ciuperci champignon 50 gr unt 2 cepe 1 lingură cu vârf de făină albă 1 lt supă (fond) de pui 150 ml smântână dulce cimbru sare, […]

     
 
Disable content selection plugin by JaspreetChahal.org