RSS
 


Cum tai roşiile cubuleţe

08 Sep

tabbouleh (2).JPG O metodă foarte ingenioasă de a tăia roşiile cubuleţe, excluzând în acelaşi timp sucul, miezul zemos şi seminţele roşiei.


Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum toc eu pătrunjelul pentru tabbouleh.

Print Friendly, PDF & Email
 


Etichete: , , , , , , , , ,

Adauga un comentariu

 

 
  1. Cum toci pătrunjelul « Să bucătărim

    8 September, 2011 at 09:28

    […] Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum tai eu roşiile pentru tabbouleh. […]

     
  2. Tabbouleh « Să bucătărim

    8 September, 2011 at 09:29

    […] în cubulețe mici. Fără semințe! O să postez foarte curând Puteţi vedea aici un filmuleț cu modul în care tai eu roşiile cubuleţe. 4. Tocați ceapa cât puteți de mărunt. 5. Puneți ierburile într-un bol. Adăugați roșiile, […]

     
  3. iulian

    8 September, 2011 at 15:07

    asta presupune cunoasterea anatomiei rosiei 🙂
    miezul il folosesti la altceva?

     
    • Andi

      8 September, 2011 at 16:07

      Da. Îl mănânc! :)))

       
  4. rebecca

    6 October, 2011 at 05:35

    ingenios!

     
    • Andi

      6 October, 2011 at 06:46

      Mulțumesc! 🙂

       
 
Disable content selection plugin by JaspreetChahal.org