RSS
 


Să bucătărim cu vasele de gătit din vitroceramică

03 May

Fie vara cât de lungă, tot mai trebuie să mâncăm și altceva decât salate, nu? 🙂
Tocmai am descoperit niște noi vase din ceramică în care se poate găti orice rapid, la aburi, așa că abia aștept să bucătăresc numaidecât niște pui cu legume, pește cu orez sau fructe de mare, într-un vas din vitroceramică Pyroflam.

       
De ce Pyroflam? Iată câteva avantaje care le recomandă pentru orice bucătărie:

  • Rezistență termică cu 70% mai mare decât cea a produselor tradiționale din sticlă;
  • Suprafață dură, igienică și neporoasă;
  • Tolerează fluctuații de temperatură de până la 450°C – direct de la frigider în cuptor și invers (deși invers nu prea vă recomand dacă țineți la frigiderul vostru :))
  • Capacele din sticlă transparentă și coșul de gătire la abur din borosilicat tolereaza fluctuații de temperatură de până la 180°C, putând fi folosite pe/în orice produse electrocasnice de bucătărie (cu excepția celor cu inducție);
  • Sunt garantate 25 de ani – în vara lui 2037 aștept feedback, să fie clar! 🙂
  • Nu se ciobesc, zgârie sau deformează;
  • Nu se pătează și nu rețin mirosuri;
  • Sunt foarte ușor de curățat, putând fi introduse fără grijă inclusiv în mașina de spălat vase (dacă aveți :));
  • Își păstrează aspectul de nou și arată bine pe orice masă și la orice ocazie;
  • Permit urmărirea stadiului de gătire.

Acum, vasele Pyroflam sunt disponibile și în România, în magazinele real,- Hypermarket din toată țara, de unde pot fi achiziționate cu 50% reducereprintr-o campanie specială de fidelizare: pentru fiecare 40 de lei cheltuiți în hipermarketurile real,- din România, primiți câte un autocolant cu un punct bonus, care se lipește pe cardul special primit de la casa de marcat. După ce strângeți 10 puncte bonus, puteți cumpăra la jumatate de preț oricare dintre cele 7 produse din gama Pyroflam participante la promoție: caserole rotunde de 1, 2 sau 3 l, caserolă ovală de 3,5 l, vas de gătit cu abur cu diametrul de 20 de cm și tăvi dreptunghiulare cu două dimensiuni diferite. Atenție! Punctele bonus pot fi colectate până la 20 iunie 2012, iar vasele le puteți achiziționa până la 4 iulie 2012.

Concurs pentru bloggeri “Bucătar real,-“

Daca aveți un blog și vă doriți și voi un vas de gătit din vitroceramică Pyroflam, puteți câștiga unul participând la concursul de creativitate culinară “Bucătar real,-” organizat de real,- Hypermarket. Înscrieți-vă până la 15 mai 2012!

Iar când aveți vasul Pyroflam și vreți să-l puneți la treabă, ați putea pregăti o supă picantă din dovleac copt cu crutoane din brânză de capră:

INGREDIENTE
Pentru supa

  • 1 kg dovleac fără semințe
  • 25 gr unt nesărat
  • 2 cepe mari, curățate și feliate
  • 2 căței de usturoi, curățați și tocați
  • 1 ardei iute roșu, tocat și curățat de semințe
  • 750 ml supă de legume
  • 1 lgț de chimen măcinat (nu chimion, da? :))
  • 375 ml lapte nedegresat
  • sare și piper negru măcinat

Pentru crutoanele din brânză de capră

  • 1 baghetă mică, feliată
  • 2 lg ulei de măsline
  • 125 gr brânză moale de capră

CUM SE PREPARĂ

  • Încingeți cuptorul la 200°C/gaz – treapta 6
  • Puneți bucățile de dovleac cu pulpa în jos pe o tavă mare antiaderentă Pyroflam. Acoperiți foarte bine cu folie alimentară și coaceți în cuptor timp de o oră. Scoateți din cuptor și puneți bucățile de dovleac pe o farfurie. Topiți untul într-o caserolă Pyroflam și sotați ceapa, usturoiul și ardeiul iute până când devin moi însă nu devin maronii.
  • Adăugați pulpa de dovleac, supa de legume, chimenul, sarea și piperul. Aduceți la punctul de fierbere și apoi lăsați să fiarbă în continuare la foc mic pentru 15 minute. În timp ce se fierbe supa, faceți crutoanele. Ungeți feliile de baghetă cu ulei de măsline, puneți-le într-o tavă antiaderentă Pyroflam și coaceți timp de 5-10 minute, până când devin crocante și aurii.
  • După ce s-a făcut supa și s-a răcit un pic, turnați-o într-un blender și pasați-o. După ce supa s-a făcut cremă, puneți-o într-o caserolă Pyroflam curată și adăugați laptele. Reîncălziți supa, însă fără a o aduce la punctul de fierbere. Adăugați sare și piper după gust.
  • Întindeți pe crutoane brânza moale de capră.
  • Serviți supa în boluri încălzite, cu crutoanele alături sau chiar puse deasupra, exact înainte de a o servi.

Să vă fie de bine și multă baftă la concurs!

Print Friendly, PDF & Email
 


Etichete: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariu

 

 
  1. Să bucătărim cu vasele de gătit din vitroceramică | Să bucătărim | Promotii Magazine

    3 May, 2012 at 19:29

    […] Să bucătărim cu vasele de gătit din vitroceramică | Să bucătărim (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

     
  2. Elena Toma

    3 May, 2012 at 21:24

    Foarte interesant. M-ai facut curioasa.

     
  3. Alice

    3 May, 2012 at 21:39

    hai na!

    io ma bag, doatr sa ma gandesc ce gatesc 😛

     
  4. Andi

    3 May, 2012 at 21:41

    Vă invit și vă doresc mult succes!
    De fapt, între noi fie vorba, numai de voi depinde “succesul” 🙂

     
  5. FLORY

    4 May, 2012 at 06:53

    In afara de faptul ca sunt superbe sunt si foarte bune,mi-as dori un astfel de vas!Week-end minunat iti doresc!

     
    • Andi

      4 May, 2012 at 07:37

      Mult succes și week-end călduros! 🙂

       
  6. Delicioasa

    11 May, 2012 at 20:26

    Eu am cumparat un vas de acest fel acum foarte multi ani. Sunt foarte bune. Aproape am plans cand cineva mi-a spart capacul 🙂 Ce bine imi pare ca au reaparut pe piata! Bine ca am intrat pe blogul tau sa le vad 🙂

     
    • Andi

      11 May, 2012 at 22:34

      Vaaaai, cum să plângi? 🙂 O postare rapidă cu o rețetă pe care ai pregăti-o într-un astfel de vas și e al tău! 🙂
      Și eu mă bucur că ai intrat pe aici să le vezi 🙂

       
  7. Fab Chef

    19 May, 2012 at 21:02

    Imi plac mult vasele albe. Arata minunat in poze! Eu cu gandul tot la blogarit. 🙂

     
    • Andi

      19 May, 2012 at 22:27

      Și mie 🙂

       
 
Disable content selection plugin by JaspreetChahal.org