RSS
 


Punte din indicii, peste marea Adriatica

26 Oct

Campania  „Ghiceste numele retetelor secrete Lay’s” continua si ne apropiem cu pasi repezi de aflarea celor trei retete secrete, dar si de aflarea castigatorilor marilor premii!

Lista norocosilor care au castigat deja premii zilnice (1.000 lei/zi) si saptamanale (cate o excursie culinara in Europa) este lunga si creste vazand cu ochii, asa ca se ne apucam de treaba, ca numa’ maine nu-i 2 noiembrie si aflam cine va castiga cele 3 premii a cate 25.000 lei 😉

Reteta despre care vom vorbi astazi este reteta B, cea pe care noi o credem a fi Pizza peperoncini. Indiciul primit este “pizza cu gust picant“, asa ca simt ca cuntem aproape de raspunsul corect. Cabral si Puya incearca sa ne ajute si ei:
lays

Va recomand sa le incercati si sa raspundeti pozitiv provocarii Lay’s, urmarind indeaproape pagina lor de Facebook, unde va vor da si mai multe indicii 😉

In definitiv, cate retete de pizza au gust picant, sunt inspirate din bucataria italiana si contin rosii, ceapa, ardei iuti-iuti-iuti 🙂 si piper (ca si cand celelalte n-ar fi fost deja suficient de picante 🙂 )?

Bafta multa!

Print Friendly, PDF & Email
 


Niciun comentariu

Postat de Andi in promo, Xtra

 

Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu