tabbouleh (2).JPG O metodă foarte ingenioasă de a tăia roşiile cubuleţe, excluzând în acelaşi timp sucul, miezul zemos şi seminţele roşiei.


Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum toc eu pătrunjelul pentru tabbouleh.

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

6 comentarii la „Cum tai roşiile cubuleţe”
  1. […] în cubulețe mici. Fără semințe! O să postez foarte curând Puteţi vedea aici un filmuleț cu modul în care tai eu roşiile cubuleţe. 4. Tocați ceapa cât puteți de mărunt. 5. Puneți ierburile într-un bol. Adăugați roșiile, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *