O metodă foarte ingenioasă de a tăia roşiile cubuleţe, excluzând în acelaşi timp sucul, miezul zemos şi seminţele roşiei.
Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum toc eu pătrunjelul pentru tabbouleh.
O metodă foarte ingenioasă de a tăia roşiile cubuleţe, excluzând în acelaşi timp sucul, miezul zemos şi seminţele roşiei.
Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum toc eu pătrunjelul pentru tabbouleh.
Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.
[…] Din aceeaşi serie, puteţi vedea aici cum tai eu roşiile pentru tabbouleh. […]
[…] în cubulețe mici. Fără semințe! O să postez foarte curând Puteţi vedea aici un filmuleț cu modul în care tai eu roşiile cubuleţe. 4. Tocați ceapa cât puteți de mărunt. 5. Puneți ierburile într-un bol. Adăugați roșiile, […]
asta presupune cunoasterea anatomiei rosiei 🙂
miezul il folosesti la altceva?
Da. Îl mănânc! :)))
ingenios!
Mulțumesc! 🙂