tuica fiarta (2).JPG Nici nu ştiu când a trecut un an de când mi-am lansat blogul la apă. Noroc că mi s-a atras atenţia că am onoarea să mă urmărească 1.000 de fani pe Facebook, că altfel trecea neobservat şi evenimentul ăsta 🙂 Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine!

Am început acest proiect ca pe un blog personal. Făcut de mine pentru mine. Nu îndrăzneam să cred într-un an de zile voi fi răspunzător pentru ceea ce vor citi peste 1.000 de oameni 🙂 Vreau să ştiţi că au fost câteva momente, în anul care a trecut, în care m-am gândit să renunţ la blog. Sau măcar să îngheţ activitatea pentru câteva luni, prioritizând alte proiecte. „Din cauza” voastră nu am putut face asta şi vă mulţumesc din nou! Întotdeauna au fost câţiva oameni alături de mine care să-mi amintească de ce am pornit acest proiect, care-mi sunt responsabilităţile şi cât timp a trecut de la ultima postare 🙂 Şi, clişeistic sau nu, din nou vă mulţumesc!

A fost un an foarte interesant şi extrem de plin. Am început să învăţat să gătesc, am învăţat să fac poze (sper să ajung să fac şi ceva fotografii decente în curând… :)), am învăţat tot felul de trucuri, iar unele am avut ocazia să le şi transmit mai departe, ceea ce m-a bucurat foarte tare.

Am cunoscut virtual şi personal o mulţime de oameni extraordinari şi cu ocazia asta, vă salut din nou! Am descoperit că împărtăşesc pasiunea gătitului cu o mulţime de prieteni, colegi, parteneri de afaceri, oameni cu care până în acel moment nu aveam nimic în comun şi asta m-a motivat de multe ori să continuu.

Am finalizat cursul de calificare în meseria de bucătar şi în foarte curând voi primi şi diploma :), chiar dacă în viitorul apropiat nu prea sunt şanse să profesez în domeniu… 🙂

Pe Ana, Lavinia şi Ruxandra am avut plăcerea să le cunosc personal. Pe Edith, Laura, Mazi, Cristi, Marcel, Costin, Radu, Costas şi mulţi alţii (pe care îi rog să mă ierte dacă nu i-am menţionat aici) de-abia aştept să o fac.

Vreau musai să-ţi mulţumesc din suflet, Sorin şi echipei tale îi de la Inotec pentru tot ajutorul pe care mi l-aţi oferit cu site-ul şi pentru cât m-aţi suportat. Numai noi doi (şi, parţial, soţiile noastre) ştim de câte ori vorbeam în şoaptă la telefon, pe la 1-2 noaptea, ca să mai aranjăm puţin faţa site-ului… 🙂

Încă nu am reuşit, spre ruşinea mea, să-i fac o vizită lui Marius la Băcănia Veche, da’ e pusă pe short-list 🙂

Acestea fiind spuse, vă doresc un tradiţional „la revedere” şi să fim sănătoşi cu toţii! 🙂

Cu drag, stimă şi respect,
Andi

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

8 comentarii la „Post aniversar, în cinstea voastră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *