Gustarea asta este atât de simplă, încât mi-e imposibil să-i fac un rezumat… 🙂bruschete (4).JPG

Ingrediente:
4 felii de pâine
1 roşie
1 căţel de usturoi
ulei de măsline
parmezan sau caşcaval ras (sau orice alt brânzet vă place)
pătrunjel, busuioc (dacă nu aveţi verzi, puneţi uscate, cum am pus şi eu)
piper (proaspăt măcinat)

Stropiţi feliile de pâine cu puţin ulei de măsline şi daţi-le 5 minute la cuptor să se rumenească puţin.

Tăiaţi roşia cubuleţe şi amestecaţi-o cu patrunjelul, busuiocul şi piperul proaspăt măcinat.

Scoateţi feliile de pâine şi frecaţi-le bine cu căţelul de usturoi (atenţie să nu vă muşte 🙂 ).

Puneţi pe fiecare felie câte 1 lingură de roşii mărunţite, radeţi parmezanul deasupra şi mai daţi-le 3-4 minute la cuptor, până se topeşte puţin.

Timp de preparare: 10 minute (dacă faceţi şi poze în timp ce le gătiţi) 🙂

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] bruschete (1).JPGbruschete (3).JPGbruschete (2).JPGbruschete (4).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

2 comentarii la „Bruschete cu roşii şi parmezan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *