vitel cu sos brie (2).JPG

Deși este destul de simplă, operațiunea necesită extremă atenție, pentru a nu curăța si 2-3 straturi de piele de pe degetele proprii… 🙂

Scoaterea pielitelor albe se face foarte uşor, cu un cuţit de filetat (sau orice cuţit cu lamă subţire şi fără zimţi) foarte bine ascuţit.

Începeţi de la un capăt al pieliţei, prindeţi-o bine între degetul mare şi arătător şi continuaţi până la capăt având grijă să luaţi doar pielea de pe viţel, nu şi pe cea de pe degete 🙂

[pe2-gallery class=”alignleft” ] vitel cu sos brie (2).JPGvitel cu sos brie (3).JPGvitel cu sos brie (4).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Un comentariu la „Cum cureți carnea de vită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *