RSS
 


Cum cureți carnea de vită

11 Jul

vitel cu sos brie (2).JPG

Deși este destul de simplă, operațiunea necesită extremă atenție, pentru a nu curăța si 2-3 straturi de piele de pe degetele proprii… 🙂

Scoaterea pielitelor albe se face foarte uşor, cu un cuţit de filetat (sau orice cuţit cu lamă subţire şi fără zimţi) foarte bine ascuţit.

Începeţi de la un capăt al pieliţei, prindeţi-o bine între degetul mare şi arătător şi continuaţi până la capăt având grijă să luaţi doar pielea de pe viţel, nu şi pe cea de pe degete 🙂

[pe2-gallery class=”alignleft” ] vitel cu sos brie (2).JPGvitel cu sos brie (3).JPGvitel cu sos brie (4).JPG[/pe2-gallery]

Print Friendly, PDF & Email
 


1 Comentariu

Postat de Andi in TIPS & TRICKS

 

Etichete:

Adauga un comentariu

 

 
  1. Vițel la grătar cu sos Brie « Să bucătărim

    14 December, 2010 at 12:50

    […] cum poți curăta carnea de vită, în secțiunea: Tips & Tricks. Recommend on Facebook Buzz it up Share via MySpace Tweet […]