Dragelor și dragilor, iată că primul concurs de aici s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Mă bucur să văd că v-ați înscris în număr atât de mare și sper că mă pot baza pe voi și la edițiile următoare 🙂

Ca să prelungesc și mai mult suspansul, nu vă voi spune încă cine este fericitul câștigător al tăvii de pizza, ci vă voi prezenta, într-un filmuleț de câteva secunde, atât căștigătorul cât și extragerea, înregistrată în timp real.

Câștigătorul va fi contactat prin e-mail și va trebui să-și revendice premiul în maxim 48 ore. În caz contrar, repetăm extragerea.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă aștept și la ediția următoare!

UPDATE: Acum este oficial: premiul merge la Cătălin Zahariea, din București. Felicitări, Cătălin!!!

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

6 comentarii la „Câștigător concurs cu happy ending”
  1. Chiar azi am intrat in posesia premiului si sunt mai mult decat incantat de el. Multumesc pentru felicitarile pe care mi le-ati adresat si tin sa felicit si eu la randul meu pe organizatorul acestui concurs si implicit administratorul acestui site pentru ideea concursului derulat si pentru formatul si continutul site-ului. La cat mai multe retete interesante si, de ce nu, si la cat mai multe concursuri atractive. Multumesc frumos!

  2. Te felicit încă o dată, Cătălin și mă bucur că te-am cunoscut. Sper să ne onorezi și cu o fotografie a primei pizza la care vei folosi tava 🙂

    Vă aștept pe toți să participați la următoarele concursuri, pentru că vor mai fi! 🙂

  3. Felicitari castigatorului si sa obtina cea mai grozava pizza folosind acest premiu si deasemeni felicitari organizatorului si multa inspiratie in realizarea proiectelor propuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *