Nu știu dacă-i cel mai potrivit nume, dar este ceea ce este 🙂 Mă exasperează reclama celor de la Mc Donald’s cu meniurile lor cu happy ending… (dacă nu știți ce-i happy ending-ul și în ce context se folosește, puteți citi AICI (era cât pe ce să scriu că vă dau eu o mână de ajutor… :)))

Deci, concurs cu happy ending, zic, pentru că dintre mai mulți participanți, unul singur va câștiga un premiu pe care l-am ales special pentru ocazia asta, în timpul vizitei la kika.
Vreau ca prin intermediul lui să vă cunosc mai bine, la fel cum am reușit să o fac și cu ocazia publicării chestionarului pe care vă mulțumesc încă o dată că l-ați completat (dacă n-ați făcut-o încă, aflați că nu e târziu pentru asta :))

Premiul este o foarte faină tavă pentru pizza care, împreună cu rețeta de aluat pentru pizza, sper să mă ajute să vă conving că aceasta este mult mai simplu de făcut decât credeți.

tava pentru pizza.jpg

Pentru a putea câștiga, trebuie să lăsați un comentariu, folosind formularul de mai jos, cu link-ul către rețeta de pe acest site care vă place cel mai mult.

La finalul concursului, adică duminică, 30 octombrie 2011, ora 20:00, vom afla câștigătorul, prin tragere la sorți pe random.org

UPDATE: Cum se va desfăşura tragerea la sorţi:
– fiecare veţi avea alocat un număr, în ordinea postării comentariului (de exemplu, mitinita va avea numărul 1, Lili – 2, ş.a.m.d.)
– numărul câştigător va fi ales absolut aleatoriu de către random.org
– nu contează dacă ai comentat printre primii sau ultimii; contează doar numărul aleator pe care îl voi „extrage”

UPDATE1: Nu vă faceţi griji dacă nu vă apar comentariile imediat ce le postaţi. Vor apărea după moderare.

Vă doresc multă baftă și să fim happy cu toții in the end… 🙂

P.S. Eu nu o să răspund la comentariile voastre, pentru că nu particip la concurs (deşi mi-ar fi plăcut :P). Totuşi vreau să ştiţi că le citesc pe toate, că le apreciez, că vă mulţumesc tuturor pentru participare şi că vă ţin pumnii! 🙂

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

37 de comentarii la „Concurs cu happy ending”
  1. Concursul s-a încheiat. Ruxandra este ultimul concurent înscris.

    Vom afla câștigătorul în câteva minute, aici pe site.

    Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă aștept și la următoarele concursuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *