legume la gratar cu telemea de vacuta (2).JPG

O gustare rapidă și ușoară, de seară…

La grătar… 🙂

Ingrediente:
1 vânată
2 dovlecei
2 roşii
3 cartofi mici (de preferat, noi)
100 gr telemea de văcuță
1/2 lămâie
sare, piper, busuioc

Se spăla şi se curăţă vinetele, dovleceii, roşiile şi cartofii şi se taie rondele.
Vinetele, dovleceii şi cartofii se condimenteaza şi se pun în tigaia grill (sau pe grătar).

Când sunt gata se aşează în straturi împreună cu roşiile şi brânza precum se vede în poză şi se stoarce lămâia deasupra.

La final veţi avea un fel de mâncare călduţ, fără carne, consistent (cartofi+branza) şi destul de „uşor”.
Toată distracţia durează între 45-60 minute.

POFTĂ BUNĂ!

legume la gratar cu telemea de vacuta (2).JPG

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *