pasta de mazare si fasole verde (4).JPG Pentru că asta este o reţetă extrem de simplă şi rapidă, şi descrierea ei va fi la fel 🙂

Ingrediente:
mazăre
fasole verde
~100 ml smântână de gătit
pătrunjel
sare, piper

Există 2 metode de preparare, în funcţie de ingrediente:

1) Cumpăraţi câte o conservă de mazăre şi fasole verde. Le scurgeti şi le spălaţi cu apă rece. Adăugaţi smântâna şi patrunjelul tocat şi le mixaţi fie în blender fie cu mixerul de mână. Le puneţi într-o tigaie antiaderentă şi le încălziţi puţin, apoi le întindeţi pe pâine prăjită.

2) Cumpăraţi mazăre şi fasole verde proaspete. Le spălaţi, rupeţi capetele păstăilor de fasole şi le puneţi la fiert. Când sunt fierte, adăugaţi smântâna şi patrunjelul tocat şi le transformaţi într-o cremă fină cu ajutorul mixerului de mână (NU le puneţi fierbinţi în blender) şi le întindeţi pe pâine prăjită.

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] pasta de mazare si fasole verde (1).JPGpasta de mazare si fasole verde (2).JPGpasta de mazare si fasole verde (3).JPGpasta de mazare si fasole verde (4).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *