Pentru că asta este o reţetă extrem de simplă şi rapidă, şi descrierea ei va fi la fel 🙂
Ingrediente:
mazăre
fasole verde
~100 ml smântână de gătit
pătrunjel
sare, piper
Există 2 metode de preparare, în funcţie de ingrediente:
1) Cumpăraţi câte o conservă de mazăre şi fasole verde. Le scurgeti şi le spălaţi cu apă rece. Adăugaţi smântâna şi patrunjelul tocat şi le mixaţi fie în blender fie cu mixerul de mână. Le puneţi într-o tigaie antiaderentă şi le încălziţi puţin, apoi le întindeţi pe pâine prăjită.
2) Cumpăraţi mazăre şi fasole verde proaspete. Le spălaţi, rupeţi capetele păstăilor de fasole şi le puneţi la fiert. Când sunt fierte, adăugaţi smântâna şi patrunjelul tocat şi le transformaţi într-o cremă fină cu ajutorul mixerului de mână (NU le puneţi fierbinţi în blender) şi le întindeţi pe pâine prăjită.
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]