Simplu. Rapid. De vară!
Ingrediente pentru 2 porţii:
200 gr mozzarella
2 roşii
1 ceapă mică
câteva fire de pătrunjel
100-150gr suc de roşii sau bulion (care vă place mai mult)
ulei de măsline
zeamă de la 1/2 lămâie
Complexa reţetă: 🙂
Tăiaţi roşiile, ceapa şi patrunjelul cât de mărunt puteţi.
Puneţi-le într-un castron împreună cu sucul de roşii, uleiul de măsline şi zeamă de lămâie.
Amestecaţi bine-bine ca să se întrepătrundă aromele şi dacă rezistaţi, lăsaţi-le 30 min. la temperatura camerei, pentru acelaşi scop.
Tăiaţi mozzarella felii şi aşezaţi-o pe marginea farfuriei. Aruncaţi (fără să stropiţi prea mult în jur) salsa de roşii în mijlocul „cercului” alb şi savuraţi. Preferabil în doi 😉
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]