mozzarella cu salsa de rosii.JPG

Simplu. Rapid. De vară!

Ingrediente pentru 2 porţii:
200 gr mozzarella
2 roşii
1 ceapă mică
câteva fire de pătrunjel
100-150gr suc de roşii sau bulion (care vă place mai mult)
ulei de măsline
zeamă de la 1/2 lămâie

Complexa reţetă: 🙂

Tăiaţi roşiile, ceapa şi patrunjelul cât de mărunt puteţi.

Puneţi-le într-un castron împreună cu sucul de roşii, uleiul de măsline şi zeamă de lămâie.

Amestecaţi bine-bine ca să se întrepătrundă aromele şi dacă rezistaţi, lăsaţi-le 30 min. la temperatura camerei, pentru acelaşi scop.

Tăiaţi mozzarella felii şi aşezaţi-o pe marginea farfuriei. Aruncaţi (fără să stropiţi prea mult în jur) salsa de roşii în mijlocul „cercului” alb şi savuraţi. Preferabil în doi  😉

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] mozzarella cu salsa de rosii.JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *