Pentru reţeta asta nu aveţi nevoie de ingrediente exacte. Este un fel de mâncare pe care îl faci în general când nu ştii ce faci cu ingredientele pe care le ai prin frigider.
Ingrediente:
ouă
legume (roşii, castraveţi, ardei gras, ceapă, morcov)
caşcaval
brânză / mozzarella
ulei de măsline
boia iute
sare, piper
verdeaţă (pătrunjel, busuioc)
Tocaţi mărunt toate legumele pe care le găsiţi prin firigider şi puneţi-le într-o cratiţă la sotat în ulei de măsline pentru vreo 10 minute.
Bateţi ouăle separat cu sare, piper şi boia.
Puneţi legumele sotate într-o tavă înaltă sau un vas de yena şi adăugaţi ouăle bătute. Deasupra puneţi feliile de caşcaval şi bucăţelele de brânză / mozzarella.
Daţi tava la cuptor pentru 10-12 minute, după ce l-aţi încălzit în prealabil la 200 C.
La final presăraţi verdeaţă tocată peste omletă şi serviţi-o cu o salată de roşii, castraveţi, busuioc, pătrunjel şi un strop de ulei de măsline.
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]
A fost grozava omleta. Cea mai buna din cate am mancat!
Am modificat un pic compozitia, ca am avut pofta si de niste sunculita taraneasca
Faine pofte ai 🙂
Mulțumesc pentru feed-back! Mă bucur tare mult că ți-a plăcut 😉