omleta cu legume si branza la cuptor (5).JPG Pentru reţeta asta nu aveţi nevoie de ingrediente exacte. Este un fel de mâncare pe care îl faci în general când nu ştii ce faci cu ingredientele pe care le ai prin frigider.

Ingrediente:
ouă
legume (roşii, castraveţi, ardei gras, ceapă, morcov)
caşcaval
brânză / mozzarella
ulei de măsline
boia iute
sare, piper
verdeaţă (pătrunjel, busuioc)

Tocaţi mărunt toate legumele pe care le găsiţi prin firigider şi puneţi-le într-o cratiţă la sotat în ulei de măsline pentru vreo 10 minute.

Bateţi ouăle separat cu sare, piper şi boia.

Puneţi legumele sotate într-o tavă înaltă sau un vas de yena şi adăugaţi ouăle bătute. Deasupra puneţi feliile de caşcaval şi bucăţelele de brânză / mozzarella.

Daţi tava la cuptor pentru 10-12 minute, după ce l-aţi încălzit în prealabil la 200 C.

La final presăraţi verdeaţă tocată peste omletă şi serviţi-o cu o salată de roşii, castraveţi, busuioc, pătrunjel şi un strop de ulei de măsline.

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] omleta cu legume si branza la cuptor (1).JPGomleta cu legume si branza la cuptor (3).JPGomleta cu legume si branza la cuptor (4).JPGomleta cu legume si branza la cuptor (5).JPGomleta cu legume si branza la cuptor (6).JPGomleta cu legume si branza la cuptor (8).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

2 comentarii la „Omletă cu legume și brânză, la cuptor”
  1. A fost grozava omleta. Cea mai buna din cate am mancat!
    Am modificat un pic compozitia, ca am avut pofta si de niste sunculita taraneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *