În ceea ce privește astfel de supe, soluția cea mai rapidă, mai simplă și mai la îndemână este folosirea de cuburi concentrate. Eu nu le mai folosesc de câțiva ani și vă încurajez să faceți același lucru!

E drept că nu este la fel de ușor să vă faceți singuri supele, dar sunt incomparabil mai bune și mai sănătoase!

Ingrediente:
4 lt apă rece
750 gr oase de pui
1 ceapă tăiată în 4
1 morcov
1 țelină mică
2-3 fire de pătrunjel
2-3 frunze de țelină
1 fir de cimbru
3-4 boabe de piper negru
sare

Puneți toate ingredientele deodată la fiert pe foc mediu-mare. Când începe să fiarbă, dați focul mic și mai fierbeți-le cam 2 ore, adunând din când în când spuma rezultată.
Strecurați supa într-un vas și lasați-o să se răcească. Veți obține ~2 litri de supă pe care o puteți ține la frigider 3-4 zile.

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

7 comentarii la „Supă de pui (pentru sosuri și mâncăruri)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *