În ceea ce privește astfel de supe, soluția cea mai rapidă, mai simplă și mai la îndemână este folosirea de cuburi concentrate. Eu nu le mai folosesc de câțiva ani și vă încurajez să faceți același lucru!
E drept că nu este la fel de ușor să vă faceți singuri supele, dar sunt incomparabil mai bune și mai sănătoase!
Ingrediente:
4 lt apă rece
750 gr oase de pui
1 ceapă tăiată în 4
1 morcov
1 țelină mică
2-3 fire de pătrunjel
2-3 frunze de țelină
1 fir de cimbru
3-4 boabe de piper negru
sare
Puneți toate ingredientele deodată la fiert pe foc mediu-mare. Când începe să fiarbă, dați focul mic și mai fierbeți-le cam 2 ore, adunând din când în când spuma rezultată.
Strecurați supa într-un vas și lasați-o să se răcească. Veți obține ~2 litri de supă pe care o puteți ține la frigider 3-4 zile.
…si renuntati la delikat ..e otrava 🙂
Aprob pozitiv! 🙂
[…] 500 gr linte roşie 2 lt supă de legume (sau supă de pui) 2 cepe 2 căţei de usturoi 2 morcovi 3 linguri de pastă de tomate sau pastă de ardei […]
sa bucatarim cu Andi e placut si imi place!!!!!BRAVO ANDI!!!
Mulțumeeesc :))
[…] 15 gr unt 2 cepe tocate fin 300 ml vin alb 300 ml supă de pui sau supă de pește 400 ml smântână sare piper […]
[…] 1 kg ciuperci champignon 50 gr unt 2 cepe 1 lingură cu vârf de făină albă 1 lt supă (fond) de pui 150 ml smântână dulce cimbru sare, […]