manaman (3).JPG

Decojirea roşiilor este o operaţiune extrem de dificilă, nerecomandată pentru începători … 🙂

– fierbeţi 500 ml apă
– puneţi roşiile într-un castron/vas termorezistent şi turnaţi apa fiartă peste ele
– când coaja roşiilor începe să se crape (2-3 min.), treceți-le pe sub un jet de apă rece și vă puteţi apuca de decojit
– dacă după 3-4 min. coaja încă nu a plesnit, ajutaţi-o voi, cu un cuţit

[pe2-gallery class=”alignleft” ] manaman (3).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

6 comentarii la „Cum decojești roșiile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *