Decojirea roşiilor este o operaţiune extrem de dificilă, nerecomandată pentru începători … 🙂
– fierbeţi 500 ml apă
– puneţi roşiile într-un castron/vas termorezistent şi turnaţi apa fiartă peste ele
– când coaja roşiilor începe să se crape (2-3 min.), treceți-le pe sub un jet de apă rece și vă puteţi apuca de decojit
– dacă după 3-4 min. coaja încă nu a plesnit, ajutaţi-o voi, cu un cuţit
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]
[…] cea mai ușoară metodă de a decoji roșiile, în secțiunea: Tips & Tricks. Recommend on Facebook Buzz it up Share via MySpace Tweet […]
[…] roşiile – metoda o găsiţi aici, în secțiunea Tips & Tricks. Curăţaţi castraveţii, ceapa şi usturoiul de coajă şi […]
Uneori am apa de la chiuveta atata de fierbinte, incat le tin putin sub jet si e cam acelasi lucru… Le tin sub jet fara mainile mele evident :))
Norocoaso 🙂 La mine uneori e mai caldă apa rece decât apa caldă… :))
[…] roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe (0,5 […]
[…] roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe (0,5 […]