RSS
 


Cum decojești roșiile

02 Jul

manaman (3).JPG

Decojirea roşiilor este o operaţiune extrem de dificilă, nerecomandată pentru începători … 🙂

– fierbeţi 500 ml apă
– puneţi roşiile într-un castron/vas termorezistent şi turnaţi apa fiartă peste ele
– când coaja roşiilor începe să se crape (2-3 min.), treceți-le pe sub un jet de apă rece și vă puteţi apuca de decojit
– dacă după 3-4 min. coaja încă nu a plesnit, ajutaţi-o voi, cu un cuţit

[pe2-gallery class=”alignleft” ] manaman (3).JPG[/pe2-gallery]

Print Friendly, PDF & Email
 


5 Comentarii

Postat de Andi in TIPS & TRICKS

 

Etichete:

Adauga un comentariu

 

 
  1. Manaman – mic-dejun turcesc « Să bucătărim

    14 December, 2010 at 12:49

    […] cea mai ușoară metodă de a decoji roșiile, în secțiunea: Tips & Tricks. Recommend on Facebook Buzz it up Share via MySpace Tweet […]

     
  2. Gazpacho « Să bucătărim

    14 December, 2010 at 12:51

    […] roşiile – metoda o găsiţi aici, în secțiunea Tips & Tricks. Curăţaţi castraveţii, ceapa şi usturoiul de coajă şi […]

     
  3. Ruxandra

    6 February, 2011 at 00:57

    Uneori am apa de la chiuveta atata de fierbinte, incat le tin putin sub jet si e cam acelasi lucru… Le tin sub jet fara mainile mele evident :))

     
    • Andi

      6 February, 2011 at 08:42

      Norocoaso 🙂 La mine uneori e mai caldă apa rece decât apa caldă… :))

       
  4. Orez sârbesc « Să bucătărim

    20 April, 2011 at 07:52

    […] roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe (0,5 […]