sos de portocale cu chilly (3).JPG

Sosul de portocale cu chilly se asortează excelent cu pui, paste sau amândouă 🙂
Eu l-am folosit la pastele Tacchino Piccante.

Ingrediente:
200 ml suc proaspăt de portocale
2-3 lingurițe sos chilly (se găsește cam în toate supermarket-urile)
1 linguriță amidon
1 linguriță ghimbir proaspăt, ras

Puneți sosul de chilly într-o crăticioară, pe foc mediu.
Amestecați sucul de portocale cu amidon și adăugați-l la sosul de chilly.
Lăsați-l vreo 10 minute pe foc, apoi adăugați ghimbirul și opriți focul.
Păstrați-l cald până când îl folosiți.

[pe2-gallery class=”aligncenter” ] sos de portocale cu chilly (1).JPGsos de portocale cu chilly (2).JPGsos de portocale cu chilly (3).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Un comentariu la „Sos de portocale cu chilly”
  1. […] Ingrediente: 200 gr paste scurte 200-250 gr piept de curcan (puteți folosi și pui) 1/2 ardei gras roșu 1/2 ardei gras galben sau verde 150 gr varză chinezească – pak choy/pak choi (eu am înlocuit-o cu un 2 mix-uri de legume care stăteau de prea mult timp în frigider: 1) varză românească, morcov și mărar; 2) 5 feluri de salată) ulei de susan (puteți folosi și de măsline) parmezan sos de portocale cu chilly […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *