tacchino piccante (11).JPG În traducere, „curcan picant”. Mai exact, paste scurte cu piept de curcan și sos de portocale cu chilly.
Rețetă gata în 15 minute!

Ingrediente:
200 gr paste scurte
200-250 gr piept de curcan (puteți folosi și pui)
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben sau verde
150 gr varză chinezească – pak choy/pak choi (eu am înlocuit-o cu un 2 mix-uri de legume care stăteau de prea mult timp în frigider: 1) varză românească, morcov și mărar; 2) 5 feluri de salată)
ulei de susan (puteți folosi și de măsline)
parmezan
sos de portocale cu chilly

Puneți pastele la fiert în apă clocotită, cu sare.

Restul se întîmplă într-un wok (sau o tigaie mare), pe foc iute.
Prăjiți 2-3 minute carnea în ulei încins.
Adăugați varza. Apoi ardeiul. Urmează sosul de portocale cu chilly, sare și piper.
Puneți în wok pastele scurse și mai amestecați 30 de secunde.

Se servesc fierbinți, cu parmezan.

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”aligncenter” ] tacchino piccante (1).JPGtacchino piccante (2).JPGtacchino piccante (10).JPGtacchino piccante (3).JPGtacchino piccante (4).JPGtacchino piccante (5).JPGtacchino piccante (7).JPGtacchino piccante (8).JPGtacchino piccante (11).JPGtacchino piccante (9).JPGtacchino piccante (12).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

5 comentarii la „Tachinno Piccante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *