Supă? Vara? Fără aragaz? A… de la frigider… 🙂
Ingrediente:
5 roşii
3 castraveţi
1 ardei gras (preferabil roşu)
1 ceapă mică
2 căţei de usturoi (+/- 1, în funcţie de preferinţe)
ulei de măsline
apa minerală
oţet
sare, piper
Decojiţi roşiile – metoda o găsiţi aici, în secțiunea Tips & Tricks.
Curăţaţi castraveţii, ceapa şi usturoiul de coajă şi ardeiul de seminţe.
Puneţi totul în blender (eu le tai în câteva bucăţi pentru a face treaba blender-ului mai uşoară) şi mixaţi-le timp de 25-35 secunde, până când totul arată ca un milkshake (fără lapte).
Potriviţi gustul cu un strop de ulei de măsline, unul de oţet, puţină apa minerală, sare şi piper.
Daţi-o la rece pentru 2 ore şi veţi avea un suc/supliment alimentar/zeamă/ciorbă/sau-cum-vreţi-să-i-ziceţi delicios şi răcoritor.
Se serveşte cu pâine prăjită sau crutoane.
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]
[…] a fost unul excelent, format din preparate care s-au completat perfect: platouri reci, Gazpacho – supa rece de legume, migas de chorizo Campofrio (cartofi prajiti, taiati foarte subtire, cu […]