Un fel de paste, cu un fel de pește 🙂
Ingrediente:
100-150 gr spaghete
8 fileuri de anşoa
1 cutie de roşii cubuleţe în busuioc (400-450 gr)
3 căţei de usturoi
10 frunze de busuioc proaspăt
1 ardei roşu (gras, capia sau iute, după preferinţă)
2 linguri ulei de măsline
sare, piper
Tocaţi mărunt usturoiul, ardeiul şi frunzele de busuioc.
Încingeţi o tigaie şi puneţi uleiul în ea. Adăugaţi 4 fileuri de anşoa şi lăsaţi-le 2-3 minute, după care adăugaţi usturoiul şi ardeiul.
Adăugaţi roşiile cu tot cu bulion, săraţi, piperati şi lăsaţi totul să fiarbă pentru 10 minute.
Puneţi apă cu sare într-o oală pe aragaz şi când începe să fiarbă adăugaţi spaghetele pentru 8-10 minute (după cum scrie pe ambalaj).
După 10 minute adăugaţi busuiocul tocat peste sos şi puneţi pastele la scurs.
Împreunaţi-le şi ornaţi-le cu celelalte 4 fileuri de anşoa şi serviţi-le fierbinţi!
POFTĂ BUNĂ!
am sa fak si eu mamei k suna tentant
Spor la treabă și să-mi spui cum ți-au ieșit! 🙂