spaghete_rosii_ansoa_busuiocUn fel de paste, cu un fel de pește 🙂

Ingrediente:
100-150 gr spaghete
8 fileuri de anşoa
1 cutie de roşii cubuleţe în busuioc (400-450 gr)
3 căţei de usturoi
10 frunze de busuioc proaspăt
1 ardei roşu (gras, capia sau iute, după preferinţă)
2 linguri ulei de măsline
sare, piper

Tocaţi mărunt usturoiul, ardeiul şi frunzele de busuioc.
Încingeţi o tigaie şi puneţi uleiul în ea. Adăugaţi 4 fileuri de anşoa şi lăsaţi-le 2-3 minute, după care adăugaţi usturoiul şi ardeiul.
Adăugaţi roşiile cu tot cu bulion, săraţi, piperati şi lăsaţi totul să fiarbă pentru 10 minute.
Puneţi apă cu sare într-o oală pe aragaz şi când începe să fiarbă adăugaţi spaghetele pentru 8-10 minute (după cum scrie pe ambalaj).
După 10 minute adăugaţi busuiocul tocat peste sos şi puneţi pastele la scurs.

Împreunaţi-le şi ornaţi-le cu celelalte 4 fileuri de anşoa şi serviţi-le fierbinţi!

POFTĂ BUNĂ!

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

2 comentarii la „Spaghete cu roșii, anșoa și busuioc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *