paste fusilli cu ton (4).JPG

Rețetă gata în 12 minute!

Ingrediente:
250 gr paste scurte (fusilli sau penne)
2 conserve ton (eu am avut ton mărunţit, dar puteţi folosi şi bucăţi)
500 ml pastă de roşii
3-4 căţei de usturoi
ulei de măsline
oregano
parmezan ras
sare, piper

Într-o oală puneţi la fiert apă cu sare, iar când apa începe să fiarbă, adăugaţi pastele şi fierbeţi-le cât scrie pe pachet că ar trebui, ca să fie numa’ bune.

Căliţi usturoiul tocat mărunt în 2 linguri de ulei de măsline până când se înmoaie puţin. Nu aşteptaţi să i se schimbe culoarea (cum am făcut eu).
Adăugaţi tonul scurs bine de zeamă din cutie, pasta de roşii, oregano, sare şi piper şi amestecaţi-le bine.
Lăsaţi-le să fiarbă vreo 10 minute apoi opriţi focul.

Scurgeti pastele, dar NU le spălaţi, puneţi-le în farfurie şi adăugaţi sos peste ele.
Presăraţi parmezan ras şi serviţi fierbinţi.

POFTĂ BUNĂ!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] paste fusilli cu ton (1).JPGpaste fusilli cu ton (3).JPGpaste fusilli cu ton (4).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

Un comentariu la „Paste fusilli cu ton”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *