Curios din fire, într-o dimineață de concediu am vrut musai să aflu ce găsește Alina interesant la revista Femeia. Și am aflat
Laura Adamache a prezentat extrem de fain 3 feluri de mâncare pe care le poți găti de-odată, dintr-un pui.
Și cum ăsta ar trebui să fie un post aniversar – de casă nouă – vă prezint toate 3 rețetele, pe rând.
Ingrediente:
2 pulpe de pui fierte (din supă)
morcovi fierți (din supă)
țelină fiartă (din supă)
1 conservă mazăre
50 gr capere (opțional)
50 gr măsline negre
3 linguri maioneză (opțional)
1 lingură iaurt (sau mai multe, dacă nu puneți maioneză)
sare, piper
Curățați de pieliță pulpele de pui și tăiați-le cubulețe mici.
Tăiați cubulețe și morcovii și țelina. Apoi tăiați măslinele rondele.
Spălați sub un jet de apă rece caperele și mazărea.
Amestecați toate ingredientele într-un bol și asezonați cu sare și piper.
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”aligncenter” ]
[/pe2-gallery]
[…] Îndepărtați pielița de pe restul de carne și tăiați-o bucățele mici. Veți folosi doar jumatate din ea, cealaltă jumătate merge la salata de pui cu legume. […]
Multumesc mult ca ai incercat meniul dintr-un pui. Toate cele trei retete ti-au reusit extraordinar de bine!!
Eh, cum e asta, ca TU să-mi mulțumești mie pentru că te-am urmat?
Eu îți mulțumesc pentru inspirație și pentru că muncești să faci din blogul tău unul demn de urmărit și de urmat!
Și îți mulțumesc și pentru aprecieri. Au fost demențiale, toate trei!
arata foarte bine
Mulțumesc!
Interesantă
[…] RSS « Salată de pui cu legume – meniu dintr-un pui Dovlecei umpluți – meniu dintr-un pui […]