meniu dintr-un pui (10).JPG Curios din fire, într-o dimineață de concediu am vrut musai să aflu ce găsește Alina interesant la revista Femeia. Și am aflat 🙂
Laura Adamache a prezentat extrem de fain 3 feluri de mâncare pe care le poți găti de-odată, dintr-un pui.
Și cum ăsta ar trebui să fie un post aniversar – de casă nouă – vă prezint toate 3 rețetele, pe rând.

Ingrediente:
2 pulpe de pui fierte (din supă)
morcovi fierți (din supă)
țelină fiartă (din supă)
1 conservă mazăre
50 gr capere (opțional)
50 gr măsline negre
3 linguri maioneză (opțional)
1 lingură iaurt (sau mai multe, dacă nu puneți maioneză)
sare, piper

Curățați de pieliță pulpele de pui și tăiați-le cubulețe mici.
Tăiați cubulețe și morcovii și țelina. Apoi tăiați măslinele rondele.
Spălați sub un jet de apă rece caperele și mazărea.

Amestecați toate ingredientele într-un bol și asezonați cu sare și piper.

POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”aligncenter” ]
meniu dintr-un pui (1).JPGmeniu dintr-un pui (7).JPGmeniu dintr-un pui (8).JPGmeniu dintr-un pui (9).JPGmeniu dintr-un pui (10).JPG[/pe2-gallery]

De Andi

Sunt tată, soț, activist civic, blogger culinar, corporatist și încă vreo câteva lucruri :) Iubesc mâncarea, îmi plac oamenii și proiectele ambițioase.

7 comentarii la „Salată de pui cu legume – meniu dintr-un pui”
  1. Eh, cum e asta, ca TU să-mi mulțumești mie pentru că te-am urmat?
    Eu îți mulțumesc pentru inspirație și pentru că muncești să faci din blogul tău unul demn de urmărit și de urmat! 🙂
    Și îți mulțumesc și pentru aprecieri. Au fost demențiale, toate trei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *