Curios din fire, într-o dimineață de concediu am vrut musai să aflu ce găsește Alina interesant la revista Femeia. Și am aflat 🙂
Laura Adamache a prezentat extrem de fain 3 feluri de mâncare pe care le poți găti de-odată, dintr-un pui.
Și cum ăsta ar trebui să fie un post aniversar – de casă nouă – vă prezint toate 3 rețetele, pe rând.
Ingrediente:
2 pulpe de pui fierte (din supă)
morcovi fierți (din supă)
țelină fiartă (din supă)
1 conservă mazăre
50 gr capere (opțional)
50 gr măsline negre
3 linguri maioneză (opțional)
1 lingură iaurt (sau mai multe, dacă nu puneți maioneză)
sare, piper
Curățați de pieliță pulpele de pui și tăiați-le cubulețe mici.
Tăiați cubulețe și morcovii și țelina. Apoi tăiați măslinele rondele.
Spălați sub un jet de apă rece caperele și mazărea.
Amestecați toate ingredientele într-un bol și asezonați cu sare și piper.
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”aligncenter” ]
[/pe2-gallery]
[…] Îndepărtați pielița de pe restul de carne și tăiați-o bucățele mici. Veți folosi doar jumatate din ea, cealaltă jumătate merge la salata de pui cu legume. […]
Multumesc mult ca ai incercat meniul dintr-un pui. Toate cele trei retete ti-au reusit extraordinar de bine!!
Eh, cum e asta, ca TU să-mi mulțumești mie pentru că te-am urmat?
Eu îți mulțumesc pentru inspirație și pentru că muncești să faci din blogul tău unul demn de urmărit și de urmat! 🙂
Și îți mulțumesc și pentru aprecieri. Au fost demențiale, toate trei!
arata foarte bine
Mulțumesc!
Interesantă 🙂
[…] RSS « Salată de pui cu legume – meniu dintr-un pui Dovlecei umpluți – meniu dintr-un pui […]